Úvodní stránka Úvodní stránka

Souhlas se zpracováním osobních údajů

I. Úvodní ustanovení

Udělujete tímto souhlas společnosti ASW-CZ, s.r.o., se sídlem Vsetín, ul.4.května 175, IČ: 25394711, zapsané u KS v Ostravě, oddíl C, vložka 18289 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • adresu
  • telefonní číslo
  • e-mail

II. Údaje

Jméno, příjmení, název společnosti, adresu, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem evidence plnění. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let nebo po dobu 10 let od ukončení technické podpory.

III. Souhlas

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

IV. Zpracování

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

V. Práva

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.